Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10336
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorЛебединець, І. В.-
dc.date.accessioned2022-10-24T17:56:33Z-
dc.date.available2022-10-24T17:56:33Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Лебединець І. В. Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 153-161.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10336-
dc.description.abstractДосліджено технологічні показники та функціональні можливості апаратів для реалізації комбінованих способів теплової обробки.uk_UA
dc.description.abstractTechnological indexes and functional possibilities of vehicles for realization of the combined methods of thermal treatment are explored.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectапарати теплової обробкиuk_UA
dc.subjectкомбіновані способи теплової обробкиuk_UA
dc.titleДослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_26.pdf611.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.