Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229
Название: | Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм |
Авторы: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. |
Ключевые слова: | котлети «Здоров'я»;експертиза;кальцієвмісні добавки;м'ясні січені вироби |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками. Examination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_23.pdf | 612.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.