Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10229
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКолесник, А. О.-
dc.contributor.authorКолесник, Т. Л.-
dc.date.accessioned2022-10-24T11:19:04Z-
dc.date.available2022-10-24T11:19:04Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКолесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229-
dc.description.abstractПроведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками.uk_UA
dc.description.abstractExamination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкотлети «Здоров'я»uk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectкальцієвмісні добавкиuk_UA
dc.subjectм'ясні січені виробиuk_UA
dc.titleTоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальціємuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_23.pdf612.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.