Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10229
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T11:19:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T11:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229 | - |
dc.description.abstract | Проведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками. | uk_UA |
dc.description.abstract | Examination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | котлети «Здоров'я» | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | кальцієвмісні добавки | uk_UA |
dc.subject | м'ясні січені вироби | uk_UA |
dc.title | Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_23.pdf | 612.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.