Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колесник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Колесник, Т. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T11:19:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T11:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229 | - |
dc.description.abstract | Проведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками. | uk_UA |
dc.description.abstract | Examination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | котлети «Здоров'я» | uk_UA |
dc.subject | експертиза | uk_UA |
dc.subject | кальцієвмісні добавки | uk_UA |
dc.subject | м'ясні січені вироби | uk_UA |
dc.title | Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_23.pdf | 612.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.