Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221
Назва: | Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини |
Автори: | Дубатовка, Г. В. Асауляк, А. В. Врем’я, І. Б. |
Ключові слова: | ковбаси сирокопчені;зберігання;м'ясо птиці;термічна активація сировини |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 125-132. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено фізико-хімічні властивості сирокопченої ковбаси з термічною активацією сировини під час зберігання. Установлено терміни зберігання зразків. The article is devoted research of physical and chemical properties raw sausages with thermal activation of raw materials in a storage time. The duration of storage of samples is established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_22.pdf | 478.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.