Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубатовка, Г. В.-
dc.contributor.authorАсауляк, А. В.-
dc.contributor.authorВрем’я, І. Б.-
dc.date.accessioned2022-10-24T11:07:41Z-
dc.date.available2022-10-24T11:07:41Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 125-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221-
dc.description.abstractДосліджено фізико-хімічні властивості сирокопченої ковбаси з термічною активацією сировини під час зберігання. Установлено терміни зберігання зразків.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted research of physical and chemical properties raw sausages with thermal activation of raw materials in a storage time. The duration of storage of samples is established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectковбаси сирокопченіuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectтермічна активація сировиниuk_UA
dc.titleЗберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_22.pdf478.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.