Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубатовка, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Асауляк, А. В. | - |
dc.contributor.author | Врем’я, І. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-24T11:07:41Z | - |
dc.date.available | 2022-10-24T11:07:41Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 125-132. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221 | - |
dc.description.abstract | Досліджено фізико-хімічні властивості сирокопченої ковбаси з термічною активацією сировини під час зберігання. Установлено терміни зберігання зразків. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article is devoted research of physical and chemical properties raw sausages with thermal activation of raw materials in a storage time. The duration of storage of samples is established. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ковбаси сирокопчені | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | термічна активація сировини | uk_UA |
dc.title | Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_22.pdf | 478.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.