Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Title: Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню
Authors: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Шуліка, О. Ю.
Keywords: борошно;озонування;клейковина;білково-протеїназний комплекс
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107.
Abstract: Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини.
The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_18.pdf431.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.