Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Title: | Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню |
Authors: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. Шуліка, О. Ю. |
Keywords: | борошно;озонування;клейковина;білково-протеїназний комплекс |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107. |
Abstract: | Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини. The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_18.pdf | 431.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.