Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Назва: | Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню |
Автори: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. Шуліка, О. Ю. |
Ключові слова: | борошно;озонування;клейковина;білково-протеїназний комплекс |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107. |
Короткий огляд (реферат): | Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини. The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_18.pdf | 431.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.