Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Назва: Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню
Автори: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Шуліка, О. Ю.
Ключові слова: борошно;озонування;клейковина;білково-протеїназний комплекс
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107.
Короткий огляд (реферат): Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини.
The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_18.pdf431.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.