Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Холодова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Сафонова, О. М. | - |
dc.contributor.author | Шуліка, О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T18:06:11Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T18:06:11Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131 | - |
dc.description.abstract | Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини. | uk_UA |
dc.description.abstract | The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | озонування | uk_UA |
dc.subject | клейковина | uk_UA |
dc.subject | білково-протеїназний комплекс | uk_UA |
dc.title | Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_18.pdf | 431.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.