Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХолодова, О. А.-
dc.contributor.authorСафонова, О. М.-
dc.contributor.authorШуліка, О. Ю.-
dc.date.accessioned2022-10-23T18:06:11Z-
dc.date.available2022-10-23T18:06:11Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationХолодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131-
dc.description.abstractДослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectозонуванняuk_UA
dc.subjectклейковинаuk_UA
dc.subjectбілково-протеїназний комплексuk_UA
dc.titleДослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуваннюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_18.pdf431.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.