Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Название: Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт
Авторы: Баль-Прилипко, Л. В.
Осейко, М. І.
Ключевые слова: функціональні харчові продукти;м'ясний фітнес-стандарт;суміш «Здоров'я»;дiєтичні котлети
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Баль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 94-102.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено функціональні харчові продукти. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дiєтичні котлети мають високу харчову та біологічну цінність, низьку калорійність.
The work is devoted to the study of functional foods. Proposed innovative technological solutions of meat «Fitness - Standard» with the use of plant fibers (a special mixture of «Health»). In the work is shown that the developed diet patties have a high nutritional and biological value, low calorie.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_17.pdf733.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.