Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баль-Прилипко, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Осейко, М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T17:51:56Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T17:51:56Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Баль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 94-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130 | - |
dc.description.abstract | Досліджено функціональні харчові продукти. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дiєтичні котлети мають високу харчову та біологічну цінність, низьку калорійність. | uk_UA |
dc.description.abstract | The work is devoted to the study of functional foods. Proposed innovative technological solutions of meat «Fitness - Standard» with the use of plant fibers (a special mixture of «Health»). In the work is shown that the developed diet patties have a high nutritional and biological value, low calorie. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | функціональні харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | м'ясний фітнес-стандарт | uk_UA |
dc.subject | суміш «Здоров'я» | uk_UA |
dc.subject | дiєтичні котлети | uk_UA |
dc.title | Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_17.pdf | 733.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.