Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л. В.-
dc.contributor.authorОсейко, М. І.-
dc.date.accessioned2022-10-23T17:51:56Z-
dc.date.available2022-10-23T17:51:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 94-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130-
dc.description.abstractДосліджено функціональні харчові продукти. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дiєтичні котлети мають високу харчову та біологічну цінність, низьку калорійність.uk_UA
dc.description.abstractThe work is devoted to the study of functional foods. Proposed innovative technological solutions of meat «Fitness - Standard» with the use of plant fibers (a special mixture of «Health»). In the work is shown that the developed diet patties have a high nutritional and biological value, low calorie.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні харчові продуктиuk_UA
dc.subjectм'ясний фітнес-стандартuk_UA
dc.subjectсуміш «Здоров'я»uk_UA
dc.subjectдiєтичні котлетиuk_UA
dc.titleIнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандартuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_17.pdf733.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.