Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Лосева, С. М. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Маціпура, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T17:01:56Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T17:01:56Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 75-81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126 | - |
dc.description.abstract | Виявлено закономірності та механізм впливу заморожування на збереження каротиноїдів та активацію їх гідрофільних властивостей під час переробки каротиновмісних овочів та отримання заморожених БАД – фарбників збагачувачів водорозчинними формами каротиноїдів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Conformities to the law and the mechanism of influence of freezing on safety carotenoids and their activation hydrophilic properties at processing carotin containing vegetables and reception frozen BAA - dyes-dresser by watersoluble forms carotenoids. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | каротиноїди | uk_UA |
dc.subject | БАД-фарбники | uk_UA |
dc.subject | каротиновмісні овочі | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.title | Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_14.pdf | 599.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.