Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125
Назва: Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Маціпура, А. С.
Маціпура, Т. С.
Черноморд, Н. О.
Ключові слова: функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза;кріогенного заморожування;зберігання каротиноїдів;БАР;оздоровчі напої;гарбуз
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 69-74.
Короткий огляд (реферат): Розроблено нові заморожені функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза з використанням процесів кріогенного заморожування, механоактивації та механодеструкції. Досліджено вплив цих процесів на зберігання каротиноїдів та інших БАР гарбуза під час отримання пастоподібних добавок, оцінено якість у процесі виготовлення, зберігання та створення каротиноїдних оздоровчих напоїв з їх використанням.
The new frozen functional carotenoid additions are developed from a pumpkin with the use of processes of the cryogenik freezing mechanoactivation and mechanodestruction. Influences of these processes is investigational on storage of carotenoid and others of pumpkin BAR at reception slurred addi tions, an estimation of quality in the course of manufacturing, storage and crea tion of carotenoid health drinks with their using.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_13.pdf522.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.