Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10125
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorМаціпура, А. С.-
dc.contributor.authorМаціпура, Т. С.-
dc.contributor.authorЧерноморд, Н. О.-
dc.date.accessioned2022-10-23T16:42:22Z-
dc.date.available2022-10-23T16:42:22Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 69-74.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125-
dc.description.abstractРозроблено нові заморожені функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза з використанням процесів кріогенного заморожування, механоактивації та механодеструкції. Досліджено вплив цих процесів на зберігання каротиноїдів та інших БАР гарбуза під час отримання пастоподібних добавок, оцінено якість у процесі виготовлення, зберігання та створення каротиноїдних оздоровчих напоїв з їх використанням.uk_UA
dc.description.abstractThe new frozen functional carotenoid additions are developed from a pumpkin with the use of processes of the cryogenik freezing mechanoactivation and mechanodestruction. Influences of these processes is investigational on storage of carotenoid and others of pumpkin BAR at reception slurred addi tions, an estimation of quality in the course of manufacturing, storage and crea tion of carotenoid health drinks with their using.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectфункціональні каротиноїдні добавки з гарбузаuk_UA
dc.subjectкріогенного заморожуванняuk_UA
dc.subjectзберігання каротиноїдівuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectоздоровчі напоїuk_UA
dc.subjectгарбузuk_UA
dc.titleКріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_13.pdf522.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.