Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10124
Назва: | Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами |
Автори: | Павлюк Р. Ю. Дібрівська Н. В. Погарська В. В. Яницький В. В. Афанасьєва В. А. Крячко Т. В. |
Ключові слова: | біологічно активні речовини;ягоди дикорослі;БАР |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Дібрівська Н. В., Погарська В. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Крячко Т. В. Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 60-68. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано і розроблено новий спосіб активації біологічно активних речовин та біополімерів плодової сировини (дикорослих ягід) під час попередньої обробки у вихровому шарі феромагнітних частинок змiнного електромагнітного поля (магнітної складової, перемішування та подрібнення) в anapami BA-100, що проявляється у більш повному вилученні БАР iз зв'язаного стану з біополімерами у вільний і деструкції біополімерів: пектинових речовин, целюлози, білка - трансформації в розчинну форму. The new way of activation of biologically active substances and biopolymers of fruit raw materials (wild-growing berries) is scientifically proved and developed at the previous processing in a vortical layer of ferromagnetic particles of a re placeable electromagnetic field (by a magnetic component, hashing and crushing) in device VA-100 which is shown in fuller withdrawal BAS from the connected condition with biopolymers in free and destruction biopolymers: pectinaceous substances, cellulose, fiber - and transformation in the soluble form. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10124 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_12.pdf | 933.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.