Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10124
Название: Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами
Авторы: Павлюк Р. Ю.
Дібрівська Н. В.
Погарська В. В.
Яницький В. В.
Афанасьєва В. А.
Крячко Т. В.
Ключевые слова: біологічно активні речовини;ягоди дикорослі;БАР
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Дібрівська Н. В., Погарська В. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Крячко Т. В. Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 60-68.
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано і розроблено новий спосіб активації біологічно активних речовин та біополімерів плодової сировини (дикорослих ягід) під час попередньої обробки у вихровому шарі феромагнітних частинок змiнного електромагнітного поля (магнітної складової, перемішування та подрібнення) в anapami BA-100, що проявляється у більш повному вилученні БАР iз зв'язаного стану з біополімерами у вільний і деструкції біополімерів: пектинових речовин, целюлози, білка - трансформації в розчинну форму.
The new way of activation of biologically active substances and biopolymers of fruit raw materials (wild-growing berries) is scientifically proved and developed at the previous processing in a vortical layer of ferromagnetic particles of a re placeable electromagnetic field (by a magnetic component, hashing and crushing) in device VA-100 which is shown in fuller withdrawal BAS from the connected condition with biopolymers in free and destruction biopolymers: pectinaceous substances, cellulose, fiber - and transformation in the soluble form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10124
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_12.pdf933.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.