Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10118
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Лазарев, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T15:36:41Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T15:36:41Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Дюкарева Г. І., Лазарев О. В. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 39-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10118 | - |
dc.description.abstract | Визначено норми виходу анатомічних частин птиці імпортного походження. | uk_UA |
dc.description.abstract | In this article the certain rates was determined for the anatomical parts of the import origin. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | імпорт | uk_UA |
dc.subject | анатомічні частини птиці | uk_UA |
dc.title | Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_9.pdf | 336.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.