Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10118
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorЛазарев, О. В.-
dc.date.accessioned2022-10-23T15:36:41Z-
dc.date.available2022-10-23T15:36:41Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Дюкарева Г. І., Лазарев О. В. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 39-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10118-
dc.description.abstractВизначено норми виходу анатомічних частин птиці імпортного походження.uk_UA
dc.description.abstractIn this article the certain rates was determined for the anatomical parts of the import origin.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectімпортuk_UA
dc.subjectанатомічні частини птиціuk_UA
dc.titleВизначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_9.pdf336.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.