Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115
Title: | Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів |
Authors: | Малюк, Л. П. Зіолковська, А. В. Гурікова, І. М. |
Keywords: | оболонки насіння льону;біофлавоноїди;плодово-ягідні соуси;екстракти полісахаридів |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 25-31. |
Abstract: | Наведено результати досліджень, спрямованих на встановлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на окисно-відновний потенціал та біофлавоноїди яблучно-журавлиних та яблучно-обліпихових соусів. The results of influence of flaxseeds mucilage extract on Red-Ox potential and bioflavonoids content in apple-cranberry and apple-sea-buckthorn sauces are described. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_7.pdf | 780.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.