Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Зіолковська, А. В. | - |
dc.contributor.author | Гурікова, І. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-23T14:56:59Z | - |
dc.date.available | 2022-10-23T14:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 25-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати досліджень, спрямованих на встановлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на окисно-відновний потенціал та біофлавоноїди яблучно-журавлиних та яблучно-обліпихових соусів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of influence of flaxseeds mucilage extract on Red-Ox potential and bioflavonoids content in apple-cranberry and apple-sea-buckthorn sauces are described. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | оболонки насіння льону | uk_UA |
dc.subject | біофлавоноїди | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідні соуси | uk_UA |
dc.subject | екстракти полісахаридів | uk_UA |
dc.title | Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_7.pdf | 780.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.