Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorЗіолковська, А. В.-
dc.contributor.authorГурікова, І. М.-
dc.date.accessioned2022-10-23T14:56:59Z-
dc.date.available2022-10-23T14:56:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 25-31.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень, спрямованих на встановлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на окисно-відновний потенціал та біофлавоноїди яблучно-журавлиних та яблучно-обліпихових соусів.uk_UA
dc.description.abstractThe results of influence of flaxseeds mucilage extract on Red-Ox potential and bioflavonoids content in apple-cranberry and apple-sea-buckthorn sauces are described.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоболонки насіння льонуuk_UA
dc.subjectбіофлавоноїдиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідні соусиuk_UA
dc.subjectекстракти полісахаридівuk_UA
dc.titleУстановлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_7.pdf780.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.