Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086
Название: Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро
Авторы: Перцевий, Ф. В.
Теймурова, А. Т.
Коваленко, В.О.
Дьяков, О.Г.
Ключевые слова: Сканпро Т95;Сканпро Т91;драглі агару;желейна продукція
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевий Ф. В., Теймурова А. Т., Коваленко В.О., Дьяков О.Г. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 9-14.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив добавок Сканпро Т95, Сканпро Т91 на стан вологи драглів агару та мікробіологічні властивості готової желейної продукції з метою обґрунтування терміну її зберігання. Доведено, що введення добавок Сканпро не погіршує мікробіологічні властивості нової продукції.
Scanpro T95, Scanpro T91 additives influence on agar gel moisture con tent condition and jellied products microbiological properties were studied with the aim of its storage term substantiation. It is proved that the protein additives' use doesn't damage microbiological properties of new products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_4.pdf449.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.