Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Ф. В.-
dc.contributor.authorТеймурова, А. Т.-
dc.contributor.authorКоваленко, В.О.-
dc.contributor.authorДьяков, О.Г.-
dc.date.accessioned2022-10-22T17:47:28Z-
dc.date.available2022-10-22T17:47:28Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПерцевий Ф. В., Теймурова А. Т., Коваленко В.О., Дьяков О.Г. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 9-14.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086-
dc.description.abstractДосліджено вплив добавок Сканпро Т95, Сканпро Т91 на стан вологи драглів агару та мікробіологічні властивості готової желейної продукції з метою обґрунтування терміну її зберігання. Доведено, що введення добавок Сканпро не погіршує мікробіологічні властивості нової продукції.uk_UA
dc.description.abstractScanpro T95, Scanpro T91 additives influence on agar gel moisture con tent condition and jellied products microbiological properties were studied with the aim of its storage term substantiation. It is proved that the protein additives' use doesn't damage microbiological properties of new products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectСканпро Т95uk_UA
dc.subjectСканпро Т91uk_UA
dc.subjectдраглі агаруuk_UA
dc.subjectжелейна продукціяuk_UA
dc.titleДослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпроuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_4.pdf449.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.