Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 48 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Підвищення експлуатаційної стійкості валика блокувального пристрою коробки передач трактора
Клочко, О. Ю.
;
Шабатура, Валерій Вадимович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2022
Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Шокота, Михайло Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Борисенко, Оксана Сергіївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх перероблення
Пивоваров, Євген Павлович
;
Малашева, Олександра Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Солодков, Роман Вадимович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Хорошилов, Віталій Русланович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину
Черемська, Тетяна Володимирівна
;
Щербіна, Анастасія Андріївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Удосконалення технології карамелі льодяникової шляхом використання ізомальтитолу та порошку Барбарису звичайного
Аксьонова, О. Ф.
;
Сема, Оксана Василівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022
Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Єсіна, Марина Євгеніївна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022
Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберігання
Пивоваров, Євген Павлович
;
Рачкован, Сергій Миколайович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
Discover
Author
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Воробйов, Д. Г.
1
Гвоздік, Ростислав Григорович
1
Головко, Олександр Віталійович
1
Дегтярьов, Ігорь Миколайович
1
Дугін, Анатолій Вікторович
1
Дульська, Вероніка Сергіївна
1
Дяченко, Олена Володимирівна
1
Дєрябін, С. О.
1
Задорожний, Владислав Олексійович
.
next >
Subject
32
technology
10
рецептура
9
ефективність
9
управління
8
efficiency
8
recipe
7
management
6
economic efficiency
6
економічна ефективність
5
safety
.
next >
Date issued
26
2023
19
2022
2
2021
1
2020
Has File(s)
48
true