Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 48 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Підвищення експлуатаційної стійкості валика блокувального пристрою коробки передач трактораКлочко, О. Ю.; Шабатура, Валерій Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2022Розроблення проекту технології мюсли-батончиків для здорового харчування за принципами lean manufacturing (ощадливе виробництво)Колеснікова, Марина Борисівна; Шокота, Михайло Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології десертної продукції на основі яєць та продуктів їх переробленняПивоваров, Євген Павлович; Малашева, Олександра Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення та упровадження технології гарячих соусів як складової других страв тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Солодков, Роман Вадимович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектинуЧеремська, Тетяна Володимирівна; Щербіна, Анастасія Андріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології карамелі льодяникової шляхом використання ізомальтитолу та порошку Барбарису звичайногоАксьонова, О. Ф.; Сема, Оксана Василівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
2022Розроблення технології гарячих закусок (апетайзерів)Колеснікова, Марина Борисівна; Єсіна, Марина Євгеніївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Розроблення технології яєчних закусок тривалого зберіганняПивоваров, Євген Павлович; Рачкован, Сергій Миколайович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії