Browsing by Author Янушкевич, О. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування, розроблення технологій харчової продукції та систем менеджменту харчової безпечності для закладів ресторанної індустрії сучасних форматів" (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Біляєв, В. О.; Янушкевич, О. І.
2024Звіт про науково-дослідну роботу «Наукові та практичні аспекти запровадження принципів ощадливого виробництва (Lean Production) в технологіях продукції м’ясопереробної галузі» (остаточний)Онищенко, В. М.; Черевко, О. І.; Гринченко, Н. Г.; Янчева, М. О.; Головко, Т. М.; Большакова, В. А.; Дроменко, О. Б.; Желєва, Т. С.; Онищенко, А. В.; Інжиянц, С. Т.; Янушкевич, О. І.; Біляєв, В. О.; Шолудько, С. О.
2024Звіт про науково-дослідну роботу «Технології харчової продукції з регульованим нутрієнтним складом для забезпечення стійкості продовольчої системи» (остаточний)Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Фощан, А. Л.; Пивоваров, Є. П.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Черемська, Т. В.; Андрєєва, С. С.; Радченко, А. Е.; Діхтярь, А. М.; Семененко, В. С.; Дегтяр, В. В.; Гринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І.
2023Наукові та практичні аспекти розвитку категорії соусів (kitchen sauces) в ресторанній індестріїГринченко, Н. Г.; Янушкевич, О. І.
2021Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниЯнушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П.
2020Паломництво як складова ринку туристичних послугТерешкін, О. Г.; Скриннік, В. І.; Янушкевич, О. І.