Browsing by Author Шурдук, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Аспекти визначення оригінальності приладів для нагрівання тютюнуШурдук, І. В.; Берлінова, Л. В.
2014-05-22Визначення біологічної цінності варених ковбас, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.
2021Визначення характеристик лікарських засобів із метою їх класифікації за УКТЗЕДШурдук, І. В.; Лисенко, Н. В.
2013Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальціюШурдук, І. В.; Серік, М. Л.; Карпов, Р. В.
2016Дослідження показників мікробіологічної безпечності м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Антоненко, С. П.; Шурдук, І. В.
2013Дослідження харчової та біологічної цінності ковбасної продукції, збагаченої дефіцитними мінеральними елементамиШурдук, І. В.; Серік, М. Л.
2012Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробівСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Перспективи створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2013Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.; Варавенко, А. О.
2022Сучасні реалії судової товарознавчої експертизи в умовах російського вторгнення в УкраїнуМартосенко, М. Г.; Шурдук, І. В.
2023Щодо питань ідентифікації крафтових харчових продуктів із метою визначення їхньої ринкової вартостіШурдук, І. В.