Browsing by Author Шкляєв, О. М.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |
2020 | Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас. | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний) | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І. |
2020 | Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіа | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Ісакова, О. В. |
2018 | Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберігання | Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л. |