Browsing by Author Шкляєв, О. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Дослідження антимікробних властивостей насіння чіаШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2020Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.
2018Звіт про науково-дослідну роботу № 09-17-18Б «Обґрунтування новітніх технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини рослинного та мікробного походження» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Шкляєв, О. М.; Городиська, О. В.; Лапицька, Н. В.; Якименко, Д. О.; Єрмоленко, В. В.; Верешко, А. А.; Загаренко, Я. О.
2020Звіт про науково-дослідну роботу № 09-19-20 Б «Розробка інноваційних технологій хліба і кондитерських виробів оздоровчого та дієтичного призначення» (остаточний)Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Кучерук, З. І.; Степанькова, Г. В.; Болховітіна, О. І.; Шматченко, Н. В.; Губський, С. М.; Шкляєв, О. М.; Лапицька, Н. В.; Недвіга, С. В.; Бєликова, В. В.; Єрмоленко, В. В.; Мельник, К. І.
2020Оцінювання активності ліпаз та ліпоксигеназ насіння чіаШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Ісакова, О. В.
2018Оцінювання впливу насіння чіа на мікробіологічну стабільність кремово-збивних цукерок під час зберіганняШидакова-Каменюка, О. Г.; Шкляєв, О. М.; Рогова, А. Л.