Browsing by Author Холобцева, І. П.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посічених | Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П. |
2020 | Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробів | Холобцева, І. П.; Серік, М. Л. |
2020 | Обґрунтування технології здобного напівфабрикату функціонального призначення | Серік, М. Л.; Холобцева, І. П. |
2019-05-15 | Обґрунтування технології отримання пісочного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальцію | Холобцева, І. П.; Серік, М. Л.; Самохвалова, О. В. |
2019 | Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальцію | Холобцева, І. П.; Серік, М. Л. |
2021-04-08 | Удосконалення технології здобного печива шляхом використання добавки білково-мінеральної | Серік, М. Л.; Холобцева, І. П. |
2019 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальцієм | Серік, М. Л.; Холобцева, І. П. |