Browsing by Author Холобцева, І. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Вдосконалення моделі апарату для смаження напівфабрикатів м'ясних посіченихЗагорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Холобцева, І. П.
2020Збільшення біологічної цінності здобних борошняних кондитерських виробівХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2020Обґрунтування технології здобного напівфабрикату функціонального призначенняСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2019-05-15Обґрунтування технології отримання пісочного напівфабрикату, збагаченого засвоюваними сполуками кальціюХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.; Самохвалова, О. В.
2019Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальціюХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2021-04-08Удосконалення технології здобного печива шляхом використання добавки білково-мінеральноїСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.
2019Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів, збагачених кальціємСерік, М. Л.; Холобцева, І. П.