Browsing by Author Харлап, М. Д.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2012-04-25 | Визначення реологічних властивостей багатокомпонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Харлап, М. Д.; Резнік, І. О.; Романов, І. П.; Горшков, М. І. |
2013 | Використання дисперсності трикомпонентної пасти як чинника стабільності структури паст із плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Харлап, М. Д.; Криеренко, А. Д.; Топалов, І. О. |
2011 | Використання НВЧ-технологій у харчовій промисловості та на підприємствах ресторанного господарства | Черевко, О. І.; Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Паращук, Ю. Д.; Харлап, М. Д.; Руда, Л. |
2012 | Залежність структурно-механічних властивостей «роздільних концентратів» від температури | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Харлап, М. Д. |