Browsing by Author Товма, Л. Ф.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Аналітичне обґрунтування вдосконалення технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність яєчного білка | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О. |
2019 | Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладах | Євлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Товма, Л. Ф.; Штриголь, С. Ю.; Рижкова, С. О. |
2013 | Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка | Горальчук, А. Б.; Товма, Л. Ф.; Міронов, О. Ю. |
2012 | Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б. |
2024 | Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення | Прісс, О. П.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф. |