Browsing by Author Товма, Л. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналітичне обґрунтування вдосконалення технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність яєчного білкаТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б.
2013Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.; Гринченко, О. О.
2019Новітні продукти для харчування у санаторних та лікувально-профілактичних закладахЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Товма, Л. Ф.; Штриголь, С. Ю.; Рижкова, С. О.
2013Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білкаГоральчук, А. Б.; Товма, Л. Ф.; Міронов, О. Ю.
2012Обґрунтування вмісту яєчного білка в технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Горальчук, А. Б.
2024Скорочення продовольчих втрат і харчових відходів, як засіб досягнення стійкої продовольчої системи в умовах воєнного стану та післявоєнного відновленняПрісс, О. П.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.