Browsing by Author Сороколат, Н. В.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання маринадів у технології приготування страв із м’яса | Ощипок, І. М.; Горяний, Ю. М; Сороколат, Н. В. |
2014-05-22 | Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерів | Сороколат, Н. В.; Юрченко, С. Л. |
2013 | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості піни | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |
2013 | Дослідження піноут-ворюючої здатності та стійкості піни розчинів пар | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |
2012 | Перспективи використання високотемпературної екструзії в технології харчових продуктів | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |
2012 | Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |