Browsing by Author Скриннік, В. І.
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Вплив воєнного стану на розвиток сфери гостинності в Україні | Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І. |
2022 | Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І. |
2020 | Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І. |
2021 | Дослідження процесу ультрафільтраційного розділення БВМС | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І. |
2024 | Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Скриннік, В. І.; Федак, Н. В. |
2024-04 | Дослідження системи автоматизованого керування процесом приготування комбісумішей | Скриннік, В. І.; Панов, А. О. |
2023 | Особливості девелопменту у світовому готельному бізнесі | Калєнік, К. В.; Скриннік, В. І. |
2024-04 | Оцінка якості молочної продукції за допомогою структурування функції якості | Скриннік, В. І.; Никифоров, А. О. |
2024 | Розробка автоматизованої системи керування процесом приготування комбісумішей | Панов, А. О.; Скриннік, В. І. |
2023 | Соціальні мережі як інструмент побудови іміджу закладів ресторанного бізнесу | Пенкіна, Н. М.; Скриннік, В. І. |
2023 | Сучасні світові тенденції розвитку готельного бізнесу | Скриннік, В. І.; Шевцова, Д. Є. |
2019 | Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотин | Федак, Н. В.; Скриннік, В. І.; Співак, О. А. |
2024 | Український ринок гостинності в умовах воєнного стану та його ревіталізація | Скриннік, В. І.; Полупан, В. В. |