Browsing by Author Скриннік, В. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Вплив воєнного стану на розвиток сфери гостинності в УкраїніКалєнік, К. В.; Скриннік, В. І.
2022Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Скриннік, В. І.
2020Вплив лактози на піноутворювальну здатність продуктів УФ-переробки білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І.
2021Дослідження процесу ультрафільтраційного розділення БВМСДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Скриннік, В. І.
2024Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Скриннік, В. І.; Федак, Н. В.
2024-04Дослідження системи автоматизованого керування процесом приготування комбісумішейСкриннік, В. І.; Панов, А. О.
2023Особливості девелопменту у світовому готельному бізнесіКалєнік, К. В.; Скриннік, В. І.
2024-04Оцінка якості молочної продукції за допомогою структурування функції якостіСкриннік, В. І.; Никифоров, А. О.
2024Розробка автоматизованої системи керування процесом приготування комбісумішейПанов, А. О.; Скриннік, В. І.
2023Соціальні мережі як інструмент побудови іміджу закладів ресторанного бізнесуПенкіна, Н. М.; Скриннік, В. І.
2023Сучасні світові тенденції розвитку готельного бізнесуСкриннік, В. І.; Шевцова, Д. Є.
2019Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотинФедак, Н. В.; Скриннік, В. І.; Співак, О. А.
2024Український ринок гостинності в умовах воєнного стану та його ревіталізаціяСкриннік, В. І.; Полупан, В. В.