Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54157
Title: | Оцінка якості молочної продукції за допомогою структурування функції якості |
Authors: | Скриннік, В. І. Никифоров, А. О. |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Скриннік В. І., Никифоров А. О. Оцінки якості молочної продукції за допомогою структурування функції якості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 170-171. |
Abstract: | The paper considers the development of critical parameters of technological processes of product production using the structuring of the quality function. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54157 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-170-171.pdf | 262.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.