Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54157
Title: Оцінка якості молочної продукції за допомогою структурування функції якості
Authors: Скриннік, В. І.
Никифоров, А. О.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Скриннік В. І., Никифоров А. О. Оцінки якості молочної продукції за допомогою структурування функції якості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 170-171.
Abstract: The paper considers the development of critical parameters of technological processes of product production using the structuring of the quality function.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54157
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-170-171.pdf262.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.