Browsing by Author Селютін, В.М.
Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Аналіз ефективності вибору кращих регіональних проектів і програм розвитку | Ольшанський, О.В.; Селютін, В.М.; Мироненко, Р.І. |
2013 | Аналіз індексу конкурентоспроможності туристичної сфери України | Селютін, В.М.; Токарчук, Г.В. |
2012 | Дослідження атрибутів корпоративної культури торговельного підприємства | Селютін, В.М.; Боюнець, Ю.О. |
2010 | Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегії | Пічугіна, Т.С.; Яцун, Л.М.; Селютін, В.М.; Куценко, В.А. |
2009 | Застосування моделі співвідношень видатків i надходжень грошових коштів у системі управління | Селютін, В.М.; Севериненко, Н.M. |
2011 | Концептуалізація поняття інноваційності в аспекті туристичної діяльності | Селютін, В.М.; Токарчук, Г.В. |
2009 | Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємств | Селютін, В.М.; Дзюба, А.М.; Євсюкова, О.О. |
2010 | Моделювання інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств сфери послуг | Ольшанський, О.В.; Селютін, В.М.; Ольшанська, К.С. |
2009 | Оцінка ефективності розміщення закладів торговельних мереж | Карсекін, В.І.; Селютін, В.М.; Севериненко, Н.М.; Пархоменко, О.О. |
2010 | Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку | Пічугіна, Т.С.; Селютін, В.М.; Єрьомін, Д.Г. |
2012 | Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесу | Селютін, В.М.; Токарчук, Г.В. |
2011 | Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів | Селютін, В.М.; Ольшанський, О.В.; Селютін, C.В. |
2011 | Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіону | Селютін, В.М.; Ноженко, Б.О. |