Browsing by Author Селютін, В.М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз ефективності вибору кращих регіональних проектів і програм розвиткуОльшанський, О.В.; Селютін, В.М.; Мироненко, Р.І.
2013Аналіз індексу конкурентоспроможності туристичної сфери УкраїниСелютін, В.М.; Токарчук, Г.В.
2012Дослідження атрибутів корпоративної культури торговельного підприємстваСелютін, В.М.; Боюнець, Ю.О.
2010Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегіїПічугіна, Т.С.; Яцун, Л.М.; Селютін, В.М.; Куценко, В.А.
2009Застосування моделі співвідношень видатків i надходжень грошових коштів у системі управлінняСелютін, В.М.; Севериненко, Н.M.
2011Концептуалізація поняття інноваційності в аспекті туристичної діяльностіСелютін, В.М.; Токарчук, Г.В.
2009Методичні підходи до проектування організаційних структур управління харчових підприємствСелютін, В.М.; Дзюба, А.М.; Євсюкова, О.О.
2010Моделювання інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств сфери послугОльшанський, О.В.; Селютін, В.М.; Ольшанська, К.С.
2009Оцінка ефективності розміщення закладів торговельних мережКарсекін, В.І.; Селютін, В.М.; Севериненко, Н.М.; Пархоменко, О.О.
2010Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвиткуПічугіна, Т.С.; Селютін, В.М.; Єрьомін, Д.Г.
2012Розробка методології оцінки інноваційної діяльності на підприємстві готельного бізнесуСелютін, В.М.; Токарчук, Г.В.
2011Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерівСелютін, В.М.; Ольшанський, О.В.; Селютін, C.В.
2011Удосконалення управління ресторанним господарством як складової туризму Харківського регіонуСелютін, В.М.; Ноженко, Б.О.