Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239
Title: Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку
Authors: Пічугіна, Т.С.
Селютін, В.М.
Єрьомін, Д.Г.
Keywords: персонал;управління;підприємство ресторанного господарства;початковий етап розвитку;personnel;management;restaurant business enterprise;the initial stage of development;персонал;управление;предприятие ресторанного хозяйства;начальный этап развития
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пічугіна Т. С., Селютін В. М., Єрьомін Д. Г. Проблеми і напрямки формування системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства на початковому етапі розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 562-569.
Abstract: Досліджено суть і функціональний зміст роботи з персоналом у ресторані «Алібі» ТОВ «Краб-Хауз». Виявлено проблеми і розроблено напрямки формування системи управління персоналом, зокрема кадрової політики та системи оцінки персоналу.
Essence and functional maintenance of work is investigational with a personnel in the restaurant of «Alibi» of «Crab-House» LTD. Problems are exposed and directions of forming of control the system by a personnel are developed, in particular, skilled policy and system of estimation of personnel.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22239
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_79.pdf176.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.