Browsing by Author Свідло, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Булочні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарева, Т. А.; Корзун, В. Н.
2013Дослідження властивостей сировини для обґрунтування технології виробництва дріжджового тіста геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Ель-Та`алу, З. А.
2012Дослідження вологовмісту шроту олійних рослинДьяков, О. Г.; Торяник, О. І.; Свідло, К. В.
2015Моделювання харчової композиції мафінів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Трохименко, О. В.
2012Напрями конструюв ання інноваційної харчової продукції функціонального призначенняЛазарєва, Т. А.; Свідло, К. В.
2013Овочеві страви геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Пересічний, М. І.
2012Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Корзун, В. Н.; Лазарева, Т. А.; Липова, Ю. Ю.
2015Особливості проектування технології м'ясних виробів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Федорова, О. А.
2015Особливості технології пряникових виробів геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Шевченко, А. А.
2012Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїЧуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М.
2012Розробка науково обґрунтованих раціонів геродієтичного харчування для хворих на метаболічний синдромСвідло, К. В.
2014-05-22Розробка переліку послуг для екологічної сертифікації в готельному господарствіСвідло, К. В.; Мелікян, М. Р.
2013Технологія кексового напівфабрикату геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Браженко, Г. В.
2015Технологія м'ясо-субпродуктових паштетів спеціального призначенняСвідло, К. В.; Носань, А. Е.
2011-10-20Технологія рибних січених виробів геродієтичного призначення.Свідло, К. В.
2011Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Лазарєва, Т. А.
2014-05-22Шляхи підвищення конкурентопридатності готельного продукту в діловому готеліШевченко, В. Д.; Свідло, К. В.