Browsing by Author Рябець, О. Ю.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натріюГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2020Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексівГоральчук, А. Б.; Рябець, О. Ю.
2019Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології»Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Болдир, Г. Є.; Андреєва, О. В.
2014-05-22Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиГринченко, О. О.; Карпов, Р. В.; Рябець, О. Ю.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2019Налагодження системної співпраці з базами практики як засіб упровадження елементів дуальної освітиГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.
2011-05-19Наукові основи технології виробництва рослинних вершківГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.
2010Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктівРябець, О. Ю.; Іванов, С. В.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Зайцев, В. В.
2014-05-22Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгівТрощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.; Кобилинська, Н. В.