Browsing by Author Рябець, О. Ю.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію | Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Пивоваров, Є. П. |
2020 | Використання моно- та дигліцеридів жирних кислот у складі trans-fat-free бісквітних виробів і кексів | Горальчук, А. Б.; Рябець, О. Ю. |
2019 | Виїзні практичні заняття в системі підготовки здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології» | Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Болдир, Г. Є.; Андреєва, О. В. |
2014-05-22 | Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи | Гринченко, О. О.; Карпов, Р. В.; Рябець, О. Ю. |
2020 | Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології» | Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П. |
2019 | Налагодження системної співпраці з базами практики як засіб упровадження елементів дуальної освіти | Гринченко, О. О.; Рябець, О. Ю. |
2011-05-19 | Наукові основи технології виробництва рослинних вершків | Горальчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю. |
2010 | Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктів | Рябець, О. Ю.; Іванов, С. В.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Зайцев, В. В. |
2014-05-22 | Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгів | Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.; Кобилинська, Н. В. |