Browsing by Author Рижкова, Таїсія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Безвідходна технологія м'якого козиного сируРижкова, Таїсія Миколаївна; Лиходій, К.С.; Дмитриков, Валерій Павлович; Дюкарева, Галина Іванівна
2021-11-29Вплив рослинних біостимуляторів на молочну продуктивність корів української чорно-рябої молочної породиСільченко, Катерина Петрівна; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, Ірина Михайлівна
2017Вплив харчових добавок на реологічні показники пасти з козиного молокаБондаренко, Тетяна Аркадіївна; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, І.М.; Боднарчук, І.М.; Данілова, Т.М.
2024Кисломолочні молоковмісні напої та методи визначення їх якості: метод. вказівкиРижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, Ірина Михайлівна
2024Молоковмісні консерви та методи визначення їх якості: метод. вказівкиРижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, Ірина Михайлівна
2014Морозиво з козиного молока функціонального призначенняБондаренко, Тетяна Аркадіївна; Рижкова, Таїсія Миколаївна
2018Покращення якості козиного зернистого сиру під впливом закваски, збагаченої препаратом "Бетавітон"Рижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівна
2014Покращення якості козиного комбінованого сирного кисломолочного продукту функціонального призначенняІванов, Сергій Віталійович; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Омельченко, Олександра Василіївна
2019-05-15Порівняльна характеристика фізико-хімічних показників козиного і коров‘ячого молока промислового призначенняРижкова, Таїсія Миколаївна; Дюкарева, Галина Іванівнa; Гейда, Ірина Михайлівна; Гончарова, Ірина Іванівна
2024Ресурсоощадна технологія Голландського сиру, збагаченого рослинними інгредієнтами (функціонального призначення): метод. вказівкиРижкова, Таїсія Миколаївна; Гейда, Ірина Михайлівна
2017-12-26Спосіб виробництва пастилиДюкарева, Галина Іванівна; Рижкова, Таїсія Миколаївна; Кмитевич, Катерина Дмитрівна; Романюк, Анна Ігорівна; Вольянська, Світлана Анатоліївна