Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Title: Безвідходна технологія м'якого козиного сиру
Authors: Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лиходій, К.С.
Дмитриков, Валерій Павлович
Дюкарева, Галина Іванівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рижкова Т. М., Лиходій К. С., Дмитриков В. П., Дюкарева Г. І. Безвідходна технологія м'якого козиного сиру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 287-288.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_287-288.pdf102.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.