Browsing by Author Радченко, Л. О.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних прянощів як сировини для оздоровчих продуктів харчування | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Юр’єва, О. О. |
2016 | Вітамінізовані макаронні вироби для оздоровчого харчування, збагачені натуральними каротиноїдними наноструктурованими добавками | Радченко, Л. О.; Бутко, Ю. О. |
2015 | Клінічні дослідження біологічної дії на організм людини бісквіта, збагаченого йодом та зі зменшеною кількістю цукру | Радченко, Л. О.; Гасанова, А. Е.; Бондаренко, В. Ф. |
2014 | Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Оверченко, А. А. |
2016 | Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2014 | Розробка нових оздоровчих салатів із моркви з прянощами для закладів ресторанного господарства | Павлюк, Р. Ю.; Радченко, Л. О.; Соколова, Л. М.; Оверченко, А. А. |
2019 | Роль співпраці закладів вищої освіти й роботодавців у підготовці кваліфікованих фахівців | Радченко, Л. О.; Желко Невен Бремеч; Погорєлова, Г. О. |
2020 | Студентоцентроване навчання як важливий напрям академічної політики коледжу | Радченко, Л. О.; Маренич, В. М. |