Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36933
Title: Вітамінізовані макаронні вироби для оздоровчого харчування, збагачені натуральними каротиноїдними наноструктурованими добавками
Authors: Радченко, Л. О.
Бутко, Ю. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Радченко Л. О., Бутко Ю. О. Вітамінізовані макаронні вироби для оздоровчого харчування, збагачені натуральними каротиноїдними наноструктурованими добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 179-181.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36933
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_179-181.pdf136.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.