Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59377
Title: Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Радченко, Л. О.
Оверченко, А. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Оверченко А. А. Нове в технології отримання салатів із моркви для здорового харчування з використанням паротермічної обробки та фітодобавок. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 153-155.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59377
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-155.pdf113.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.