Browsing by Author Прудніков, В. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення УкраїниБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2023Вплив змін клімату на окремі елементи технології м'ясного скотарстваПрудніков, В. Г.; Криворучко, Ю. І.; Дидикіна, А. І.
2020-05-20Вплив наявності корекційних секцій та погодних умов на збереженість проблемних телят в м’ясному скотарстві за весняних турових отеленьДидикина, А. І.; Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Васильєва, Ю. О.
2024Відновлювальні якості та рівень їх фенотипної консолідації у свиноматок великої білої породи французької селекції різних типів адаптаціїХалак, В. І.; Прудніков, В. Г.; Бордун, О. М.; Хмельова, О. В.; Яновська, О. В.
2024Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективиПрудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.
2023Динаміка якісного складу туш Абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекціїКолісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.
2012Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном CБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г.
2018-12-21Кормові культури як перспективні джерела біологічно активних речовин у промисловому тваринництвіГноєвий, В. І.; Гноєвий, І. В.; Данілова, Т. М.; Прудніков, В. Г.; Кисличенко, В. С.; Гур'єва, І. Г.; Вовк, С. Й.
2020-11-15Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata»Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2024Органолептичні показники снеків із м’яса равликаЛисенко, Г. Л.; Прудніков, В. Г.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М.
2023Освітлення у виробничих приміщеннях свинокомплексуПрудніков, В. Г.; Ковренкова, К. С.
2024Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використаняПрудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.
2024Особливості створення молочного стада швіцької породиПрудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Гейда, І. М.; Дидикіна, А. І.
2024Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїПрудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Боднарчук, І. М.; Дидикіна, А. І.; Нагорний, С. А.
2024Реконструкція, модернізація та експлуатація приміщень для вирощування свинейКолісник, О. І.; Бойко, К. К.; Прудніков, В. Г.; Леппа, А. Л.
2015Технологія виробництва яловичиниБарановський, Д. І.; Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Васильєва, Ю.О.; Федяєв, В. А.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Попова, В. О.
2023Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умовПрудніков, В. Г.; Дидикіна, А. І.
2023Формування стада абердин-ангуської м'ясної худоби бажаного типуКолісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М.