Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Використання "Еламіну" в раціонах харчування населення України | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2023 | Вплив змін клімату на окремі елементи технології м'ясного скотарства | Прудніков, В. Г.; Криворучко, Ю. І.; Дидикіна, А. І. |
2020-05-20 | Вплив наявності корекційних секцій та погодних умов на збереженість проблемних телят в м’ясному скотарстві за весняних турових отелень | Дидикина, А. І.; Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Васильєва, Ю. О. |
2024 | Відновлювальні якості та рівень їх фенотипної консолідації у свиноматок великої білої породи французької селекції різних типів адаптації | Халак, В. І.; Прудніков, В. Г.; Бордун, О. М.; Хмельова, О. В.; Яновська, О. В. |
2024 | Двадцятирічний досвід ведення м'ясного скотарства: підсумки, перспективи | Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І. |
2023 | Динаміка якісного складу туш Абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції | Колісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М. |
2012 | Збагачення молочного морозива з козиного молока вітаміном C | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Прудніков, В. Г. |
2018-12-21 | Кормові культури як перспективні джерела біологічно активних речовин у промисловому тваринництві | Гноєвий, В. І.; Гноєвий, І. В.; Данілова, Т. М.; Прудніков, В. Г.; Кисличенко, В. С.; Гур'єва, І. Г.; Вовк, С. Й. |
2020-11-15 | Обґрунтування експрес-технології при виробництві сиру групи «Pasta Filata» | Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М. |
2024 | Органолептичні показники снеків із м’яса равлика | Лисенко, Г. Л.; Прудніков, В. Г.; Леппа, А. Л.; Гейда, І. М. |
2023 | Освітлення у виробничих приміщеннях свинокомплексу | Прудніков, В. Г.; Ковренкова, К. С. |
2024 | Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використаня | Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М. |
2024 | Особливості створення молочного стада швіцької породи | Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Гейда, І. М.; Дидикіна, А. І. |
2024 | Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції | Прудніков, В. Г.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Боднарчук, І. М.; Дидикіна, А. І.; Нагорний, С. А. |
2024 | Реконструкція, модернізація та експлуатація приміщень для вирощування свиней | Колісник, О. І.; Бойко, К. К.; Прудніков, В. Г.; Леппа, А. Л. |
2015 | Технологія виробництва яловичини | Барановський, Д. І.; Прудніков, В. Г.; Лисенко, Г. Л.; Васильєва, Ю.О.; Федяєв, В. А.; Колісник, О. І.; Криворучко, Ю. І.; Попова, В. О. |
2023 | Технологія м'ясного скотарства за зміни кліматичних умов | Прудніков, В. Г.; Дидикіна, А. І. |
2023 | Формування стада абердин-ангуської м'ясної худоби бажаного типу | Колісник, О. І.; Прудніков, В. Г.; Боднарчук, І. М. |