Browsing by Author Процик, В. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладівКасілова, Л. О.; Старчаєнко, О. Т.; Процик, В. О.; Новохатська, Л. І.
2012Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарстваМороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.
2012-04-25Принципи внутрішнього структуроутворення системи «Альгінат натрію – Са2+» з метою використання в технології гранульованих продуктівПроцик, В. О.; Мороз, О. В.
2012Технологія виробництва соусів з реструктурованим наповнювачем з гарбузаМороз, О. В.; Процик, В. О.
2013Щодо проблем використання сировини під час виготовлення кулінарної продукції лікувального харчуванняКасілова, Л. О.; Журавльов, С. В.; Процик, В. О.; Хомутова, Т. Ю.; Кабанець, А. А.; Стародуб, Ж. Ж.