Browsing by Author Петренко, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 63  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Антиадгезійні кремнійорганічні композити з нанорозмірними наповнювачамиПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.
2020Аспекти ціннісно-компетентнісного підходу в сучасній вищій освітіПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2024-04Використання чиллерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловостіПетренко, О. В.; Доленко, О. С.
2021-04-08Випарне охолодження – екологічний підхід у кліматичній індустріїПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.; Степанов, О. В.
2021-04-08Вплив низьких температур на біологічні об’єктиПетренко, О. В.; Мироненко, О. К.
2010Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.
2023Деякі аспекти моделювання систем охолодження та кондиціюнуванняПетренко, О. В.; Білецький, Е. В.
2014-05-22Деякі аспекти моделювання течії неньютонівських матеріалів у каналах технологічного обладнанняБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2021Деякі аспекти побудови інформаційно-освітнього середовищаБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2022Деякі аспекти іненсифікації теплообміну в апаратах для заморожування багатокомпонентних харчових сумішейПетренко, О. В.; Шершень, Б. В.
2023Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатівПетренко, О. В.; Потапов, В. О.
2021-04-08Евтектичні холодильні системи: перспективи та перевагиПетренко, О. В.; Семенюк, Д. П.; Мощенко, А. С.
2016Експериментальний стенд вимірювання реологічних характеристик неньютонівських рідинБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.
2010Експериментальні дослідження теплообміну в універсальному жарильному апараті з проміжним обігрівомПотапов, В. О.; Петренко, О. В.
2016Енергоефективні рішення безмашинних холодильних системПетренко, О. В.
2021-04-08Енергоефективні холодильні системиПетренко, О. В.; Баженов, Д. Д.
2013Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловостіПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.; Манжай, В. В.
2022Застосування системного підходу при моделюванні систем охолодження та кондиціонуванняПетренко, О. В.; Білецький, Е. В.
2021Збагачення харчових продуктів лікопіном: переваги та перспективиЄвлаш, В. В.; Петренко, О. В.
2023Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження та удосконалення процесів та обладнання для електромагнітної та холодильної обробки харчових продуктів" (заключний)Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П.; Петренко, О. В.; Якушенко, Є. М.; Жила, В. І.; Смілик, М. М.; Мольський, О. С.