Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54316
Title: Використання чиллерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловості
Authors: Петренко, О. В.
Доленко, О. С.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Петренко О. В., Доленко О. С. Використання чиллерів в системах охолодження та кондиціонування харчової та переробної промисловості. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 264.
Abstract: The peculiarities of the use of chillers for the implementation of technological processes in the cooling and conditioning systems of the food and processing industry are considered. The main design features of the chiller-fan coil system are given.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54316
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-264.pdf110.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.