Browsing by Author Пересічна, С. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарологіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М.
2019Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2017Сучасний стан індустрії туризму в КиєвіПересічна, С. М.; Беляк, А. О.
2019Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2010Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваскиПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В.
2012-04-25Формування поживних властивостей булочних виробів із використанням сухих композиційних сумішей та начинокПересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинкамиПересічна, С. М.; Пересічний, М. І.
2012Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавокПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.