Browsing by Author Пересічна, С. М.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Світовий конгрес ВАКС: тенденції і стратегія розвитку кулінарології | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пересічна, О. М. |
2019 | Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справи | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2017 | Сучасний стан індустрії туризму в Києві | Пересічна, С. М.; Беляк, А. О. |
2019 | Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2010 | Технології хлібобулочних виробів на основі пророщеного зерна і хмельової закваски | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Пахомська, О. В. |
2012-04-25 | Формування поживних властивостей булочних виробів із використанням сухих композиційних сумішей та начинок | Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками | Пересічна, С. М.; Пересічний, М. І. |
2012 | Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |