Browsing by Author Нечепуренко, К. Б.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження в'язкості розчинів альгінату натрію. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівліПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.; Наумова, О. О.
2012-04-25Дослідження водяних розчинів ξ-карагінану віскозиметричним методомНечепуренко, К. Б.
2012Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження стійкості термостабільних твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2012Дослідження технології термостабільних твердих емульсійНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2020Оздоровчі напрями виховання сучасної молоді в умовах загостреної екологічної ситуаціїСтаростенко, Б. О.; Нечепуренко, К. Б.; Золотухіна, О. О.
2011Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Трощій, Т. В.
2011-05-19Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.
2011Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.
2019Сучасні методи заохочення студентів до навчанняНечепуренко, К. Б.; Горбенко, Г. О.; Гузенко, Г. М.
2016Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’яснихНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, П. П.
2015Упровадження термостабільних структурованих емульсій у м’ясне виробництвоНечепуренко, К. Б.; Михайлюта, Л. В.
2016Функції педагогічного виховання у вищій школі в умовах сьогоденняПивоваров, П. П.; Нечепуренко, К. Б.