Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804
Title: Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних
Authors: Нечепуренко, К. Б.
Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нечепуренко К. Б., Пивоваров П. П. Упровадження термостабільних пружних емульсій у технологію виробів посічених м’ясних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 63-65.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36804
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_63-65.pdf134.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.