Browsing by Author Набоков, Д. О.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Використання наноструктурованої кріопасти з моркви у технології макаронних виробів | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2013 | Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста | Гревцева, Н. В.; Набоков, Д. О.; Даценко, А. М. |
2011-05-19 | Вплив наноструктурованих кріопаст на властивості клейковини пшеничного борошна | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2013 | Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробах | Набоков, Д. О.; Гревцева, Н. В. |
2012 | Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробів | Набоков, Д. О.; Гревцева, Н. В. |
2011 | Збагачення макаронних виробів каротиноїдами | Верешко, Н. В.; Набоков, Д. О. |
2012 | Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах | Набоков, Д. О.; Гревцева, Н. В. |