Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29578
Title: | Вплив наноструктурованих кріопаст на властивості клейковини пшеничного борошна |
Authors: | Верешко, Н. В. Набоков, Д. О. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Верешко Н.В., Набоков Д.О. Вплив наноструктурованих кріопаст на властивості клейковини пшеничного борошна. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 16 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29578 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-16.pdf | 197.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.