Перегляд зібрання за групою - Автори Міронов, О. Ю.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2011Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаюАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю.
2013Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білкаГоральчук, А. Б.; Товма, Л. Ф.; Міронов, О. Ю.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробівПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Стародуб, Ж. Ж.; Міронов, О. Ю.
2015Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованихПивоваров, П. П.; Хомутова, Т. Ю.; Міронов, О. Ю.
2014Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробівМіронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Гринченко, О. О.
2014-05-22Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукціїМіронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В.