Перегляд зібрання за групою - Автори Міронов, О. Ю.
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2011 | Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю. |
2013 | Обґрунтування використання поверхнево-активних речовин у технології піноподібної продукції на основі яєчного білка | Горальчук, А. Б.; Товма, Л. Ф.; Міронов, О. Ю. |
2015 | Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробів | Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Стародуб, Ж. Ж.; Міронов, О. Ю. |
2015 | Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованих | Пивоваров, П. П.; Хомутова, Т. Ю.; Міронов, О. Ю. |
2014 | Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробів | Міронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Гринченко, О. О. |
2014-05-22 | Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції | Міронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В. |