Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59349
Title: Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробів
Authors: Міронов, О. Ю.
Неклеса, О. П.
Гринченко, О. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Міронов О. Ю., Неклеса О. П., Гринченко О. О. Сучасний стан і тенденції розвитку ринку кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 113-114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59349
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-114.pdf119.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.